Blåbær pandekager med sirup og peanutbutter

Pasta med plantesovs

3

4

7

8

Jeg elsker pasta retter. De er ofte nemme at lave, og tager ingen tid. På det sidste har jeg haft fri sent hen ad dagen, hvilket betyder, at mit overskud til at lave fancy mad er meget lavt. Derfor er denne pastaret min go-to i øjeblikket, når jeg gerne vil lave noget hurtigt og nemt, når jeg kommer hjem. Ved siden af dette, er den også fantastisk budget venlig.


Opskriften giver 4 portioner
Du skal bruge:
500 g svampe (16 kr.)
* 2 løg (4 kr.)
* Basilikum (kun 10 kr. i netto, og så er den sørme også økologisk)
* 2 dåser hakkede tomater (8 kr.)
* Tomatpuré (3 kr.)
* Pasta (10 kr.)
* 1 spsk salt, 2 spsk peber og 2 spsk oregano
* Olie eller naturlig smørbar til stegning

I ALT: 51 kr.


Sådan gør du:
1. Hak svampe, løg og basilikum fint.
2. Sæt en gryde med vand og lidt salt i kog.
3. Imens vandet koger, steger du løg og svampe på en pande i enten olie eller smørbar.
4. Når løg og svampe er blevet tilpas bløde, tilføjer du salt, peber, oregano og basilikum til panden. Steg i yderligere 1-2 minutter
5. Tilføj tomatpuré og hakkede tomater. Lad det hele simre i 10-15 minutter.
6. Imens sovsen simre, koger du pastaen. Vandet burde på dette tidspunkt være i kog.
7. Når pastaen er kogt, er det eneste du mangler at anrette maden og nyde den. Evt. men nogle basilikums blade på toppen eller nogle gærflager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbær pandekager med sirup og peanutbutter